Ryhmänäyttely ryhmille 5/6 & 7/8

Ryhmänäyttely ryhmille 5/6 & 7/8

Aikataulut on julkaistu aikataulu 5/6 & 7/8 sivulla. Tässä muuten näyttelyä koskevaa infoa;

Jokimaan ravikeskus, Jokimaankatu 6, LAHTI

Näyttelyn järjestäjät:

Salpausselän Kennelpiiri ry / Karhukoirajaosto

Kaikki kehät alkavat klo 10.00. Huomioithan, että näyttelysääntöihin tehdyn muutoksen takia riittää pelkästään kehän alkamisajan ilmoittaminen sekä muistuttaminen tässä kirjeessä, että pääsääntöisesti tuomarit arvostelevat 15-20 koiraa tunnissa, mutta jotkut saattavat arvostella yli 20 koiraa tunnissa.

Koirat jotka eivät osallistu ryhmäkilpailuihin, saavat poistua arvostelun jälkeen.

Näyttelypaikka sijaitsee Lahdessa Jokimaan raviradalla, kehät sijaitsevat ulkona kaviouralla.

Tupakoitsijoita varten on kaviouran läheisyydessä merkityt tupakointialueet ja tupakointi on sallittu kaviouralla vain näillä paikoilla!

Rokotustodistusten tarkistaminen alkaa klo 8.30. Koirien tulee saapua näyttelyyn viimeistään tuntia ennen arvostelun alkamista, kuitenkin viimeistään klo 13.

Huomioithan, että vaikka kyseessä on ulkonäyttely, on koiria varten järjestetty erilliset ulkoilutusalueet!

Tiedustelut: 040 7070 509 (arkisin klo 10-12 ja 18-20) tai tmi.bebops@gmail.com

Samassa paikassa on samana päivänä myös ryhmänäyttely FCI 1 & 3/4.

Näyttelyyn saapuvat koirat on oltava Suomen Kennelliiton sääntöjen mukaisesti rokotettuja (www.kennelliitto.fi) sekä tunnistamismerkittyjä. Ilmoittautumismaksua ei palauteta puutteellisten rokotusten takia. Näytteilleasettaja sitoutuu ilmoittautumisellaan noudattamaan Suomen Kennelliiton sääntöjä.

Muistathan ottaa mukaan koirasi rekisteri- ja rokotuskirjan, koirallesi vesikupin, näyttelynumeron sekä makuualusta ja itsellesi iloista mieltä.

Näyttelyssä jaetaan palkintoesineet rotunsa parhaille ja vastakkaisen sukupuolen parhaille koirille, myös veteraaneille ja pennuille, sekä rotunsa parhaalle kasvattajaryhmälle. Myös sertistä jaetaan palkintoesine. Palkintoesineet ovat noudettavissa palkintojenjakopisteestä koiran arvostelulipuketta vastaan. Palkintoja ei lähetetä jälkikäteen.


Luettelon hinta on 5 €. Koiran mukana sisälle pääsee yksi henkilö, muilta sisäänpääsymaksu on 5 € aikuiset, 2 € lapset, alle 6v. ilmaiseksi.

Hauskaa näyttelyä toivotellen,

Näyttelytoimikunta